Bättre isolering med PVC-fönster

Stora fönster som släpper in maximalt med ljus under mörka vinterdagar är vardagslyx i Sverige där årets soltimmar är få. Till skillnad från många andra fönster ger PVC-fönster bra isolering vilket gör att värmen stannar kvar inomhus under kyliga dagar.

PVC-fönster har många fördelar där den goda isoleringsförmågan och det underhållsfria materialet är två av de främsta. De är dessutom av hög kvalitet och går att anpassa efter husets förutsättningar tack vare det stora utbudet. När du väljer PVC fönster från drutex kan du vara säker på att få fönster av hög kvalitet som samtidigt är snygga och inte kräver underhåll. Varför inte redan idag boka in ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom vilka möjligheter som finns för ett fönsterbyte?

fönster i PVCVarför välja PVC-fönster?

Fönster ger bostaden karaktär både från utsidan och insidan och går att styla på många olika sätt utifrån vad som passar med hemmets övriga inredning. För att slippa arbetet med att slipa och måla om dina fönster, vilket är ett måste med vanliga träfönster, är PVC-fönster den bästa lösningen. Eftersom PVC-plast utgör materialet i både ram och karm bli fönstren mycket tåliga mot regn, sol och mögelangrepp. Ytterligare en fördel med PVC-fönster är att de är billigare än traditionella fönster vilket gör att du istället kan satsa pengarna på övrig inredning i hemmet.

Eftersom PVC-fönster har en bättre isoleringsförmåga än ett fönster med träram kan du genom ett fönsterbyte minska uppvärmningskostnaden rejält och dessutom bidra till en bättre miljö eftersom energiförbrukningen minskar. Till skillnad från otäta fönster slipper du även kalldrag när du byter till PVC-fönster och kan placera din favoritfåtölj vid fönstret med den bästa utsikten. Förutom isoleringsförmågan och underhållsfriheten har PVC-fönster dessutom hög brandsäkerhet tack vare att ramarna är mycket värmebeständiga vilket innebär att de inte börjar brinna vid lika låga temperaturer som ett traditionellt träfönster gör.

Scroll to top